عمرو سعد: بركب ميكروباص لحد دلوقتي.. وهذا سبب زيارتي للسيدة زينب

عمرو سعد
عمرو سعد


كشف الفنان عمرو سعد عن عادة يحب القيام بها تقربه من الجمهور وتجعله لا يشعر بالغرور.

وحكى عمرو سعد خلال لقائه في برنامج "أسرار النجوم" مع إنجي علي عبر إذاعة وقناة «نجوم FM»: "لحد فترة قريبة كنت ممكن أنزل أقوم ناطط في ميكروباص أو أتوبيس مهما كانت ردود الفعل عشان أخد طاقة، علشان أخلي رجلي على الأرض وبيدوني طاقة لأننا بنتعود على نعمة ربنا وممكن ننسى فبفكر نفسي".

وتابع عمرو سعد: "أروح أزور السيدة زينب بالرغم من أن الأمن بيحصل مشاكل بس بروح، وساعات بلبس كاب وأفضل ماشي في الشارع لفترات طويلة في أماكن فقيرة جدا من غير ما حد يحس اتفرج على المباني والحيطان هي دي مصر الحقيقية دا بيخليك تبقى على الأرض أكتر من السوشيال ميديا، السوشيال ميديا بتنقل اللي الناس عايزة تصدره".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NogoumFM (@nogoumfm)

وكان آخر أعمال عمرو سعد مسلسل "إفراج" الذي شارك في بطولته مع تارا عماد وحاتم صلاح وأحمد عبد الحميد ودنيا ماهر وعمر السعيد وسماء إبراهيم وعبد العزيز مخيون وبسنت شوقي وصفوة وعلاء مرسي.