كشف الفنان عمر الشناوي تفاصيل مهمة عن حياته الشخصية والمهنية لأول مره وعن الأدوار التي يتمني تجسيدها واحلامه بالفن.
وقال عمر الشناوي في تصريحات خاصة "لبوابة أخبار اليوم " اتمنى أقدم فن لما يتشاف على مدار الاجيال الجايه يتقدر ويتحب وأعمالي تفرق مع الفنانين والنجوم والجمهور كله " .
وأضاف عمر الشناوي أيضا : " نفسي أجسد أي دور جديد مخالف عن العادي وبحب أعمل حاجات جديده وفيها فكره" .

اقرأ أيضا | عمر الشناوي: حنان مطاوع فنانة حقيقية وبنبهر بتمثيلها |خاص
النصيحة الأكثر تأثيرًا التي تلقاها من هشام من جده، الفنان كمال الشناوي
وقال : " جدي كان شخص بيبعدني أكتر التمثيل ومكنتش قريب منه لاني كنت صغير اوي ومكنتش بروح معاه كتير الشغل وكنت بشوفه كا جد مش ممثل " .
وأضاف مستكملا حديثه عن جده كمال الشناوي قائلا " أن جده قال الي والده انه لا يعرف التمثيل وليست لديه موهبه ولقيت ان والدي مش هيمثل فا اكيد انا مش هعرف امثل، وكنت بحب مسرح المدرسه وشاركت كتير وكانت هوايه بس .
اقرأ أيضا | عمر كمال الشناوي: مقارنتي بجدي «ظالمة»
وتابع الانتقادات علي السوشيال ميديا مش مهمه بنسبالي كثيرًا لانني لا اعرف الشخص الذي ينتقدني واذا رأيت نقد لازم اشوف النقد ده من مين ويكون مهم ولا لا وبيفهم في ما ينتقدني عليه او لا لأن كل شخص عنده وجهه نظر تختلف عن الآخر.
وأضاف عمر الشناوي : " مستحيل أرضي كل الناس ولازم يكون بينتقدني من وجهه نظره الفنيه وأشوف هو قصده ايه وأدرس النقد ولازم يكون نقد بناء ويبقي فيه نصيحه وحلاوه الفن انه بيخلق وجهه نظر وحوار " .
اقرأ أيضا | عمر الشناوي تألق في حفل مهرجان القاهرة للدراما
وأضاف عن كواليس عمله مع الفنانه حنان مطاوع في مسلسل صفحه بيضا " : فنانه عظيمه وحقيقه وكنت بتفرج عليها واتعلم منها وبنبهر تمثيلها وهذ ممثله بجد مش بيبقي فارق معاها شكلها ايه ولا عامل أزاي ، المهم شخصيتها وفنها ودورها وبتعمله زي ما هو بالظبط .
وأضاف عمر الشناوي " انا من محبيها ومحب لتمثيلها وبستمتع بشغلها وهي حد راقي جدا وبتحب الفن جدا ومثقفه وبشوفها بنسبالي من افضل الممثلات في الساحه الفنيه .
وشارك عمر الشناوي في بطوله فيلم "لأول مرة" ومن بطوله تارا عماد ، مع نبيل عيسى ورانيا منصور، وعايدة رياض، وفيدرا، ومن تأليف محمد عبد القادر، وإخراج جون إكرام.
اقرأ أيضا | عمر الشناوي: أخاف من الـ «سكرين شوت» الخاص بالمعجبات


مروان بابلو وليجي سي يستعدان لحفل عالمي ضمن مهرجان «صيف بورتو جولف العلمين»
هيفاء وهبي في حفل غنائي بعمان بعد النجاح الكبير لأغنية «شو المطلوب»
بُترت ساقها.. تفاصيل اللحظات الأخيرة في حياة والدة سمسم شهاب







